XVII.Cüz

 

 

 2001 2002 2003 2004 2005 2006  2007 2008 2009 2010

2011

                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

11 Kasım 2003/17.Cüz'den

 

cuz17-2003            ‘Zikir’ olan Tewrât’tan sonra ‘Zebur’da da yazan Gerçek, Yazgı: ‘Arz’a ‘Sâlihler’ Wâris olacaklar.. Ye’cüc-Mecüc’ün Yayılımı’nı 2.Qarn’da da durdurulacak olmalı.. ‘Durdurabilirsiniz’ Mesajı’nı yüklemeli Enbiyâ Sûre’si’nin bu Âyetler’i Okuru’na… Mûsâ’nın Qıssa’sı ile Enbiyâ’yı anlatmaya başlayan Sûre’nin Halife Dâwud’un Kitâb’ı üzerinden Âhir Ümmet’in Werâseti’ne Bağlanış’ı..

            Âlemler için Rahmet olarak gönderilen Rasûl-i Ekrem.. Bu Rahmet’i Küresel kılmaya Me’mur bir Ümmet.. Açıklanması gerekenler bir Eşitlik üzere Tebliğ’de yerini almış. Kitâb’ın dürüldüğü gibi Gökler’in kaplanıp dürüleceği Gün’e kadar Geçerli olan bir Bildiri’dir bu. ‘işte Bugün, Sizin Gününüz’diye Melekler’in Selâm duracağı Teşrifât Gün’ü..

 

 

Alıntı:

 

/Andolsun, Biz Zikir'den* sonra Zebûr'da* 21-096da: "Kuşkusuz Arz'a Sâlih* Kullarım Waris  olacaktır" diye yazdık. /Gerçek şu ki Kulluk* eden bir Topluluk için bunda Açık bir Mesaj/Belağ* var’dır. /Biz Seni Âlemler* için bir Rahmet* olarak gönderdik.  / De ki:" Gerçekten Bana Sizin İlâhınız yalnızca Tek bir İlâh’tır*" diye wahyolunuyor*, artık Siz Teslim* olmayacak mısınız." / Eğer yüzçevirirlerse de ki: ‘’Ben Size Eşitlik* üzere açıkladım. Artık bilemem Size Wadedilen’in Yakın mı Uzak mı? /Kuşkusuz O, Söz’ün* Açıklananını da bilmekte saklananını da. Bilmem, belki de O Sizi denemek* ve bir Süre’ye kadar yararlanmadır*’’. / Dedi ki: "Rabb'im, Haqq* ile hükmet*. Bizim Rabb'imiz, Sizin her türlü nitelendirmelerinize karşı Yardımı’na* sığınılan Rahmân'dır*.’  (el-Enbiya /105-112)

 

 

TERTİL XII