XXX.Cüz

 

 

2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 

2011

 

29 Eylül 2008/30.Cüz'den

 

                        Qureyşli Tâcir Muhammedu’l-Emin. Mekke’de ve Ticârî Bağlantıları’nın bulunduğu Bölgeler’de Cuz30-2008tanındığı Kimlik ve Meşguliyet’i buydu 40 Yaşları’na kadar. Tâki bir Gün Ramazan Ayı’nda Hira İ’tiqâfı’nı sonlandıran o Ses’i duyana kadar. ‘Muhammed, Sen Allâh’ın Rasûlu’sün.’ İçi Putlar’da Dolu Wâdi’deki Ev’e, Allâh’ın Dağları’ndan Nazar ettiğinde ne Korkular ve ne Umutlar’la Dolu’ydu…

            1429 Ramazanı’nın 29. Son Akşam’ı.. Terâwihsiz Gece. Yarın Bayram’a.. Milyonlarca Umrî, ’Ömürleri’nin Asr-ı Saâdeti’nde Bayram Namaz’ı için Harem-i Şerif’te olacaklar. Bir Nicesi Rawza-yı Mutahhara’da..  Leyle-i Qadr bir Ömr’e Bedel Muqaddes Zaman; Umre, bir Ömr’e Bedel Mekanlar’da Buluşma.. Haremeyn’in Muhâfaza’sı için çırpınan Milyonlarca Kanat.. Rasûl’un Kanatlar’ı altında Dünyâ ve Âhiret Hasene’si için Niyaz’dalar. Daha Büyük Milyonlar Genişleyen Halkalar, Orbitler’de Hazâ’l-Beyt’e Müteweccüh Haqf ve Cui’den Emîn olacaklar’ı bir Âti için yakarıyorlar. Salâtu’l-Fecr Sonra’sı Uyku-Uyanıklık arası bir Arzuhal biçimleniyor Benliğim’de Belleğim’de. ‘Yalancı Dağlar’ı ben yarattığım’ Gururu’na Geçit vermesi Muhtemel Mekke Gökdelenleri’nden Mekke’ye Nazar buyuracak Seleflerimiz’in Haremeyn Rüya’sı bu Arzuhal’in neresine düşer bilinmez. Küresel Medine’nin Qureyş’ini bu Hâl içinde selâmlıyorum.

                        Wall Street Duwar’ı yıklıyor bu Gece, Temsilciler Meclis’i 700 Milyar Dolarlık Dewlet Kurtarma Operasyonu’nu reddetti. Borsalar Eylül bitmeden 11 Eylül’ün altına düştü, Weled-i Bush, Dörem Süresi’nin dolmasına yakın Muhteşem bir Son’la kapıyor Sahneler’i. Roma’nın Yıkılan Duvarı’nın Domino Etkileri’ni izleyeceğiz Bayram Sonra’sı.    Şehr-u Ramazan'ı yaşamayı bize Nâsib eden, Ramazan Bayramı’na kavuşturan Rabbimiz'e Şükürler olsun (Şeker Bayramı)nız Mübârek olsun. Dubai’nin Atlantis Oteli’nde’de ‘Bayram Mübârek’ Sesler’i duyuluyor mudur?

 

 

Alıntı:

 

109-006 ‘Qureyş'i*  güvenli kervan yolculuğunda her yönden  uzlaştırdığı için

/Yaz* ve Kış* Güney, Kuzey Komşuları’yla yaptığı Yolculuk Uzlaşı’sı.

/Artık yalnız şu Beyt'in* Rabb'ine* Kulluk* etsinler.

/Ki O Rabb kendilerini Açlık’tan* doyuran* ve Korku’dan* Emin* kılan’dır.’ (Qureyş /001-004)

 

 

         TERTİL I

            TERTİL II

      TERTİL III

TERTİL XI

TERTİL XIII